För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Techstep utser ny VD i Sverige

 

Techstep är glada att meddela att Bartek Regerqvist kommer att ta över rollen som VD i Sverige från och med 1 april 2018. Bartek Regerqvist kommer närmast från Tele2 där han har jobbat som försäljningschef.

 

Bartek har lång erfarenhet av ledarskap och lösningar inom Telecom. Han har vidare ett gediget kontaktnät och stor erfarenhet av att sammanföra flera olika bolags erbjudanden, både nationella och internationella, för att få ihop ett unikt totalt kunderbjudande. Bartek kommer att utgå från Techsteps kontor i Göteborg och fokusera på Techsteps nordenerbjudande och Enterprise-kunder.

 

Regerqvist kommer att leda det svenska dotterbolaget BKE TeleCom som förvärvades 2017. I linje med Techsteps uttalade ambition att bli en ledande nordisk aktör på den digitala arbetsplatsen, börjar BKE TeleCom idag övergången till Techstep-branding som kommer att bli klart under året. BKE kommer fortsätta att framföra Techstep-varumärket och hela produktportföljen på den svenska marknaden.

 

BKE TeleComs befintliga VD, Daniel Råd fortsätter som vice VD och arbetar vidare med att utveckla BKE:s befintliga erbjudande mot den svenska och nordiska marknaden.

Annonser
0 Produkter
Totalt 0 SEK
Priser inkl. moms