För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Apple iPhone 7
Apple iPhone 7
  • Apple iPhone 7
  • Apple iPhone 7 Plus baksida

Telefon Apple iPhone 7 Plus

APP7P
Show
Information
Nät
4G
Bildskärm
5,5" Retina HD-skärm
NFC
Ja
IP-klassad
IP67
Kamera
12MP/4K vidvinkel/teleobjekti
Minne Int/Ext
32/128/256 GB
SIM/Anslutning
Nano/Lightning
Batteri
2900 mAh
Beskrivning

iPhone 7 Plus har en bra prestanda och batteritid samt ett avancerat kamerasystem. Den har imponerande stereohögtalare, och en klar och färgrik iPhone-skärm. Den tål stänk och vatten och den ser precis lika mäktig ut som den är.

 

Två storlekar. Fem finishar.
iPhone 7 och iPhone 7 Plus finns i två svarta finishar: en matt och en djup, högglansig gagatsvart. Båda modellerna är gjorda av otroligt starkt aluminium ur 7000-serien och finns även i finisharna silver, guld och rosa guld.

 

24 karat svart.

Modellen i svart med djup, matt finish är tillverkad av kulblästrat aluminium. Den andra, gagatsvarta och högglansiga finishen, har en svärta så ren och homogen att du inte kan se var luminiumlegeringen slutar och glasytan börjar. Riktigt svart är det nya svarta, med andra ord.

 

Gjord för att tåla vatten.

iPhone 7 har ett helt omarbetat hölje och är den allra första iPhone-modellen som tål vatten. Det ger ett bättre skydd mot spill, stänk och damm.

 

En ny hemknapp.

Hemknappen på iPhone 7 är en solid knapp som designats för att vara tålig, snabb och tryckkänslig. Tillsammans med en ny Taptic Engine ser den till att du får exakt, taktil återkoppling när du trycker. Och den går till och med att anpassa.

 

Touch ID

Med hjälp av en avancerad fingeravtrycksläsare gör Touch ID det enkelt och säkert att låsa upp din iPhone.

Fokus på en helt ny kamera.

Med iPhone 7 har Apple förbättrat den omtyckta kameran ännu mer. Den har optisk bildstabilisering, bländare på ƒ/1,8 och ett objektiv med sex element. Resultatet är ännu bättre bilder och filmer, även i svagt ljus. Och tack vare nya avancerade funktioner som att ta bilder med stort färgomfång, blir dina bilder och Live Photos mer levande än någonsin.

  • Optisk bildstabilisering
  • Bländare på ƒ/1,8
  • True Tone-blixt med Quad-LED
  • Ny frontkamera på 7 MP.
  • Två kameror (iPhone 7 Plus)

 

iPhone 7 Plus har inte bara en ny kamera – den har två. 12 MP-kameran med vidvinkelobjektiv, samma som i iPhone 7, jobbar sida vid sida med 12 MP-kameran med teleobjektiv som kommer ännu närmare motivet. Det innebär att du får hög bildkvalitet även när du zoomar. Och med den nya effekten för skärpedjup blir alla porträttbilder snyggare än någonsin.

 

Stereohögtalare

För första gången har iPhone utrustats med stereohögtalare. De ger dubbelt så hög volym som på iPhone 6s och större dynamiskt omfång. Så oavsett om du lyssnar på musik, tittar på videor eller ringer högtalarsamtal på din iPhone 7, kan du skruva upp volymen. Vrålhögt.

 

3D Touch

När du använder 3D Touch svarar din iPhone med diskreta tryck. Så inte nog med att du ser vad som händer på skärmen – du känner det också. Retina HD-skärmen på iPhone 7 integrerar 3D Touch överallt i iOS. Det innebär att du kan använda Meddelanden, Kalender, Mail och andra appar på ett kraftfullare och snabbare sätt än i tidigare versioner av iPhone.

 

A10 Fusion Chippet

iPhone 7 drivs av ett riktigt snabbt chip. Det är inte bara snabbare än i alla tidigare iPhone-modeller, det är dessutom effektivare. Det beror på att A10 Fusion-chippet har en ny arkitektur som automatiskt ökar processorkraften när det behövs, och sparar på batteriet vid mindre krävande uppgifter. Och med den fantastiska batteritid (1) som iPhone 7 har, kan du göra saker dubbelt så snabbt som på iPhone 6, samtidigt som batteriet räcker längre mellan laddningarna.

 

Vattentålig

iPhone 7 och iPhone 7 Plus tål vatten, stänk och damm. De har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529. Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normal användning. Försök inte att ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Vätskeskador täcks inte av garantin.

 
(1) Batteritiden varierar beroende på mobilnät, plats, signalstyrka, funktionsinställningar, användning och många andra faktorer. De faktiska resultaten varierar. Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och kan så småningom behöva bytas ut av ett Apple-serviceställe. Batteritiden och antalet uppladdningar varierar beroende på användning och inställningar. Batteritesterna utförs med specifika iPhone-enheter.

  

 

I kartong:

iPhone 7

Trådat headset (lightning)

 

 

OBS! iPhone 7 och 7 Plus har endast lightning-utgång för headset. Vid köp av trådat kontorsheadset används enklast adaptersladd (MMX62ZM/A) som medföljer i kartong till iPhone 7/7 Plus. Komplettera med 3,5mm adaptersladd från aktuell headsettillverkare.

 

Lev.Artikelkod:
Apple iPhone 7 Plus telefon Svart 32GB
MNQM2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Svart 256GB
MN4W2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Svart 128GB
MN4M2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Silver 32GB
MNQN2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Silver 256GB
MN4X2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Silver 128GB
MN4P2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Rose guld 32GB
MNQQ2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Rose guld 256GB
MN502QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Rose guld 128GB
MN4U2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Guld 32GB
MNQP2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Guld 256GB
MN4Y2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Guld 128GB
MN4Q2QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Gagatsvart 256GB
MN512QN/A
Apple iPhone 7 Plus telefon Gagatsvart 128GB
MN4V2QN/A
Tillbehör
Annonser
0 Produkter