För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

 

Gå från Jabra Pro 9400 till nya Jabra Engage-serien redan idag.

 

Jabra Pro 9400 har länge varit en ledande professionell trådlös headsetserie, men nu lanserar Jabra en helt ny serie trådlösa headset med mer avancerad funktionalitet för att kunna möta kraven från en föränderlig marknad. Från och med oktober månad fasas PRO 9400-serien ut och får en vass ersättare nämligen Jabra Engage.

 

Jabra Engage-serien är en ny slags professionella trådlösa headset som är designade för att öka kundtillfredsställelsen. Engage är en högpresterande, lättviktig headsetserie med bekväma bärstilar och suverän trådlös räckvidd och fantastisk samtalstydlighet.

 

Jabra Engage-serien erbjuder dessutom en ny bärstil med Convertible-modellerna av Jabra Engage 75 och 65 som kan bäras på tre olika sätt (öronkrok, nackbygel och huvudbåge).

 

 

Här är några av Jabra Engage fördelar.

 

  • Mer densitet

Jabra Engage använder den trådlösa DECT-frekvensen mer effektivt, med ljudsignaler som transporteras i exakt den storlek som behövs, istället för i standardstorlek (och med en snabbare bit-hastighet). På så sätt kan upp till tre gånger fler användare arbeta trådlöst.1

 

  • Bättre laddning

Mikro-USB-laddaren i basenheten gör det enklare att docka headsetet korrekt och säkerställa att det laddas. Med snabbladdningsfunktionen kan du ladda headsetet till 40 % på bara 30 minuter. Om batteriet håller på att laddas ur medan du talar i telefon kan Jabra Engage även laddas med hjälp av en vanlig väggladdare under pågående samtal.

 

  • Mer samtalstid

Med upp till 13 timmar samtalstid, jämfört med 10 timmar för Pro 9400, är medarbetarna alltid tillgängliga för kundsamtal.

 

  • Bättre ljudkvalitet

Engage-mikrofonen filtrerar bort ljud från personer i närheten och säkerställer därmed att din kund fokuserar på samtalet istället för på bakgrundsljuden. Den nya mjukvaran i högtalarna ser till att alla inkommande samtal ligger på en användardefinierad ljudnivå som är konstant under hela dagen. Jabra Engage uppfyller också Open Office-kraven för Skype for Business.2

 

  • Bättre produktivitet

Jabra Engage har en innovativ Busylight-funktion som fungerar som en ”stör ej-signal” – för att minska avbrotten från kollegor. Det finns inget behov att köpa en extern Busylight.

 

 
1 För mer information se övergångsguide. 2 Stereo- och monoversioner

 

 

 

Sök i resultat
Antal träffar 4
Annonser
0 Produkter