För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.
Leveransvillkor
Helger

Under jul och nyår är det är det som mest att göra hos PostNord, både innan och efter jul med de röda dagar som infaller. Se till att beställa dina önskade varor i tid för säkrare leverans till jul. Vår erfarenhet säger att det kan vara några dagars längre leveranstid än vanligt.

 

Företag
Produkter som finns i lager skickas i regel samma dag om beställningen inkommer före klockan 13.00. TECHSTEP anlitar Posten Företagspaket, Posten Sverige AB och i vissa fall även budfirmor för leverans. Leverans sker direkt till leveransadressen. Om företagets leveransadress är en postbox eller har ett boxpostnummer levereras varan med postpaket till postens utlämningsställe, utkörning ingår inte.

Kostnad för företagspaket upp till tre kilo är för närvarande 120 kr exklusive moms per kolli vid beställning via webshop och 160 kr exklusive moms om beställning registreras via personlig säljare. Om försändelsen kräver att vi behöver skicka pall eller skrymmande kolli beräknar vi frakten utifrån behov. Kostnad för leverans med bud beror av sträcka och typ av bud. Delleveranser kan komma att debiteras med ytterligare frakt. Vi strävar efter att packa dina beställningar så miljövänligt och kostnadseffektivt som möjligt.
 
Försändelser som kommer i retur till TECHSTEP debiteras med 250 kronor plus moms för att täcka TECHSTEP:s transport- och administrationskostnader.
 
Återköp
Om varan är felaktig, inte fungerar enligt bruksanvisningen, saknar något i förpackningen eller är fellevererad åberopas reklamation. Läs då stycket reklamation nedan för vidare instruktion. Ett återköp får åberopas senast 10 dagar från leveransdatum. Varan får inte vara använd och dess förpackning får inte vara bruten. Om originalförpackningen är skadad/förstörd eller har försvunnit accepteras inte återköp. Vara med bruten plombering/försegling återköps inte. Programvaror, licenser och specialbeställda varor återköps inte. Datorer och handdatorer vars operativsystem startats återköps inte. Abonnemang/kontrakt/avtal som ingåtts/tecknats återköps inte.
 
Reklamation
TECHSTEP tillämpar tillverkares och operatörers regler för reklamation. Normalt innebär det att felaktig produkt behöver bedömas av certifierat ombud, oavsett om den är ny eller inte. Vid ett reklamationsärende skall varan alltid skickas till TECHSTEP på Ramgatan 2 i Karlstad och vår support eller er kundansvarig skall vara meddelad innan. Varan kan då antingen köpas tillbaka eller bytas ut under förutsättning att reklamationen sker inom den tidsrymd respektive tillverkare tillämpar. Abonnemang/kontrakt/avtal som ingåtts/tecknats kan ej reklameras. Reklamation som efter test inte påvisar de fel som denna reklamerats för debiteras 320 kronor exklusive frakt och moms. Transportskador ska anmälas direkt vid ankomst till Posten på telefon 020-232220. Du kan också neka att ta emot en skadad leverans. Tänk på att ni som kund är skyldig att ankomstkontrollera allt gods för att verifiera att det är felfritt.
 
Ansvar för fel
Föreligger fel som TECHSTEP ansvarar för åtar sig TECHSTEP att avhjälpa felet genom reparation, ny leverans eller återbetalning av köpeskillingen. TECHSTEP äger rätt att hänvisa kund direkt till respektive tillverkare eller till av denne anvisad serviceverkstad för felets åtgärdande. Ytterligare rättigheter för kund kan följa av respektive tillverkares egna garantier riktade till slutkund. TECHSTEP:s ansvar till följd av fel i vara eller tjänst är begränsat till vad som anges i dessa allmänna villkor. TECHSTEP bär således inget direkt eller indirekt ansvar för till exempel inkompatibilitet, leveransförseningar, skadebringande egenskaper i varorna, produktansvar, utebliven vinst, driftsavbrott, förlust av lagrad information, merarbete eller annan ekonomisk skada. Observera att felanmälan endast kan ske via e-post eller hemsida.
 
Privatpersoner
Leverans sker direkt till leveransadressen med Posten MyPack.
Start > Hjälp > Leverans
Annonser
0 Produkter